Hoppa till sidans innehåll

GDPR


EUs nya dataskyddsförordning (GDPR) trädde i kraft 25/5 2018. Den ersätter tidigare svenska PUL (personuppgiftslagen). Med anledning av detta har Landi nu upprättat ett antal dokument som beskriver hur vi hanterar personuppgifter i föreningen. 

Arbetsbok för Landi Islandshästförenings personuppgiftshantering

Landi integritetspolicy

Landi registerforteckning

Landi begaran registerutdrag

Meldemmarna uppmanas kontrollera sina uppgifter i IdrottOnlines ”Min Sida”, det är viktigt att dessa uppgifter är riktiga, både för dig, Landi och SIF. (Inloggning i IdrottOnline sker via låset uppe till höger på Landis hemsida.)

Man kan höra av sig till Landis mail eller till någon i styrelsen om för frågor frågor eller om man har något att invända om personuppgifters hantering.

För att underlätta hantering av personuppgifter (inklusive foton) i samband med Landiarrangerade aktiviteter finns det en text man kan hänvisa till i inbjudan eller senast vid start av aktiviteten. Godkännande av användning av personuppgifter

Uppdaterad: 01 JUN 2018 13:52
Skribent: Åsa Wängdahl
Epost: Adressen Gömd

Landi nyhetsbrev nr 3 2018


 Kontakta Landi

This is a mailto link

This is a mailto link

Andra kontakter


BLI MEDLEM I LANDI


 

  


  


Landis sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Landi Islandshästförening - Islandshäst
Anna Steffenburg (Landis ordförande), Torpvägen 110
44291 Romelanda

Kontakt:
Tel: 0702 475884
E-post: This is a mailto link

Se all info