Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsträning ungdom 22/9


INSTÄLLT!

Hösten närmar sig med stormsteg och den 29/9 är det dags för Landis KM i sportgrenarna. Landi vill ge sina ungdomar möjlighet att få feedback och goda råd inför detta och även andra kommande tävlingar framöver.

Den 22/9 har Landi planer på en träningsdag på Råsseröd med Malin Elmgren som instruktör/domare. Upplägget ser ut så här: På förmiddagen kör vi ett par timmar med teori, sen ridning i grupper om 3 där man tränar olika moment och hur man gör med framridning m.m. Efter lunch får alla möjlighet att rida sitt program en och en med feedback från Malin.

Dagen kommer att kosta 750kr per person, Landi sponsrar ungdomarna med 350kr av kostnaden. Lunch ingår. Sista anmälningsdag är den 6/9. Maxantal 12 st. Vi måste få ihop minst 10 för att dagen ska bli av. Om vi inte får ihop 10 ungdomar så kommer även vuxna intresserade att erbjudas plats.

Passa på att få en trevlig dag ihop med likasinnade och samtidigt få bra tips för er och er ridning i framtiden! Välkomna med er anmälan och eventuella frågor till Helena Olofsson. Mail:This is a mailto link alternativt sms 0706229046. Anmälan är bindande.

Anmälan och deltagande i denna Landi-aktivitet innebär att man godkänner användande av personuppgifter och foton för denna aktivitet. Läs mer här.

Uppdaterad: 08 AUG 2019 22:44 Skribent: Åsa Wängdahl
Epost: Adressen Gömd

Nyhetsbrev nr 1 2020


 Kontakta Landi

This is a mailto link

This is a mailto link

Andra kontakter


BLI MEDLEM I LANDI


 


  


Landis sponsorer

Hanpra design

 

 

 

 Vill du sponsra Landi på något sätt, hör av dig till vår ordförande eller någon annan i styrelsen (kontaktuppgifter hittar du här).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Landi Islandshästförening - Islandshäst
Johanna Grundberg (c/o Landi Ilsandshästförening), Kyrkebyn 63
45193 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 0705250563
E-post: This is a mailto link

Se all info