Hoppa till sidans innehåll

Clinic med Kenny Green Pettersson 18/4

09 MAR 2020 21:16
  • Skapad: 09 MAR 2020 21:16

Välkommen på clinic med Kenny Green Pettersson som kommer att hålla en introduktion och prata om Horsemanship.Kenny är en inspirerande, kunnig och intressant föreläsare och är känd inom Westernvärlden.

Wikipedia: Med Horsemanship menas att man förstår hur man bygger upp en relation mellan hästen och människan. Det innebär att man har lärt sig hur hästen reagerar och agerar och hur man kan undvika problem genom att ha kunskap om hästens natur.

Dagen startar med en föreläsning på ca 2 timmar. Efter föreläsningen kommer Kenny att låna en av hästarna för att visa vad man ska tänka på när man ska lasta sin häst. Det kommer att lottas vilken av hästarna han kommer att arbeta med. Efter fika blir det privatlektion 30 minuter för Kenny med sin häst. Under dessa lektioner ges det möjlighet för fotfolket att vara med och lyssna och ställa frågor. Man kan anmäla sig med eller utan häst!

När: Lördagen den 18 april kl 10 Var: Stall Arvidsson Buddeberg 420 https://goo.gl/maps/Dvfz3gWiCHPvvv1q9

Pris: Fotfolk 350 kr inklusive fika Med häst: 700 kr inklusive fika och lektionALLA är välkomna men är du inte medlem i Landi Islandshästföreningen får du betala en 50-lapp extra.

Är det något speciellt du vill att Kenny ska prata om eller ta upp, maila till mig så skickar jag vidare! Anmälan via mail senast den 6 april till mig This is a mailto link Anmälan är bindande! Frågor? Ring mig på telefon 0703-768200.

Skribent: Johanna Grundberg
E-post: This is a mailto link

Nyhetsbrev nr 1 2021

Nyhetsbrev nr2 2021


 Kontakta Landi

This is a mailto link

This is a mailto link

This is a mailto link

Andra kontakter


BLI MEDLEM I LANDI


 


  


Landis sponsorer

Hanpra design

 

 

 

 Vill du sponsra Landi på något sätt, hör av dig till vår ordförande eller någon annan i styrelsen (kontaktuppgifter hittar du här).

 

 www.vmdenmark.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Landi Islandshästförening - Islandshäst
Johanna Grundberg (c/o Landi Ilsandshästförening), Treklövervägen 30
45933 Ljungskile

Kontakt:
Tel: 0705250563
E-post: This is a mailto link

Se all info